Maja Torp

FOLKETINGSKANDIDAT I NORDJYLLAND

Når politik gør en forskel

Artikel bragt i Nordjyske Stiftstidende 15. marts 2019

LIMFJORDSFORBINDELSE: Et brændende ønske kan blive til virkelighed. Når du tager et initiativ, gir lidt selv og engagerer andre relevante parter - og står sammen om at ville lykkes.

I Nordjylland har vi netop set et helt fantastisk eksempel på dette – nemlig realisering af en 3. Limfjordsforbindelse ved Aalborg. Et emne, der har været talt om, arbejdet på og talt om igen og igen de seneste 30 år, uden nogen form for aftale om finansiering. Den aftale ligger der nu.

Venstre i Aalborg Byråd tog sidste år et initiativ og foreslog, at vi i Aalborg Kommune gik forrest og viste vilje til selv at spytte i kassen. For så brændende ønskede vi at løse de trafikale udfordringer og manglende fremkommelighed, som vores erhvervsliv og vores borgere hver dag oplever. Samtidig er den manglende fremkommelighed en vækstbremse, der har store konsekvenser for udviklingen i hele den nordjyske region. Den 3. limfjordsforbindelse er derfor helt afgørende for Nordjyllands fremtid.

For os, som både byrådsmedlemmer for Venstre i Aalborg Kommune og nordjyske folketingskandidater, er det en særdeles stor sejr med den aftale, der nu er indgået. Det er den, fordi vi både har været med til at bane vejen i det kommunalpolitiske samtidig med, at vi har arbejdet på at få netop den aftale i hus, som onsdag den 13. marts blev offentliggjort ifm. en historisk aftale om infrastruktur, der binder Danmark sammen. Så føler du virkelig, at du er med til at gøre en reel forskel.

Et stor tak skal lyde til Regeringen, DF, Aalborg Byråd og ikke mindst Aalborg Alliancen, som er blevet mødt med en helt exceptionel opbakning fra det nordjyske erhvervsliv.

Som byrådsmedlemmer og kandidater til Folketinget er vi dog samtidig meget bevidste om ikke at hvile på laurbærrene. Vi fortsætter derfor arbejdet frem til den dag, hvor den 3. Limfjordsforbindelse indvies og er klar til brug, til glæde og gavn for både borgere og erhvervslivet i det nordjyske.

Et stort til lykke til Nordjylland!