Maja Torp

FOLKETINGSKANDIDAT I NORDJYLLAND

Giv frederikshavnerne et klart svar, Bjarne

Artikel bragt på www.kanalfrederikshavn.dk 18. marts 2019

Ingen ved, hvor man har Bjarne Laustsen, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet, når det gælder etableringen af den tredje Limfjordsforbindelse og heller ikke en udvidelse af Skagensvej mellem Frederikshavn og Skagen. 

Det står klart efter Bjarne Laustsens "svar" til mig i Kanal Frederikshavn fredag 15. marts. 
Venstre prioriterer Nordjylland og Vendsyssel. Vi har fremlagt en klar og finansieret plan, hvor der er sat årstal og beløb på. Det er det stik modsatte vi har set fra Mette Frederiksen, Bjarne Laustsen og Socialdemokratiet.
Derfor endnu engang: Er I – Mette Frederiksen og Bjarne Laustsen – klar til efter valget at bakke Venstre op, når vi i 2024 vil være i gang med etableringen af den tredje Limfjordsforbindelse, Vendsyssel har så meget brug for? 
Er Socialdemokratiet – Bjarne Laustsen og Mette Frederiksen – klar til efter valget at bakke Venstre op, når vi vil udvide Skagensvej? 
Jeg spørger selvfølgelig, fordi begge projekter er vigtige. 
Limfjordsforbindelsen er helt afgørende, hvis vi skal have vendt den udvikling, at virksomheder og arbejdskraft søger væk fra Vendsyssel på grund af mangler i vores infrastruktur.
En udvidelse af Skagensvej er nødvendig, hvis Frederikshavn og Skagen skal kunne udbygge turismen yderligere – og skabe vigtige indtægter. Især i de vigtige sommermåneder. Vi øger fremkommeligheden og sikkerheden.